Marco Mezquida

Marco Mezquida és una de les aparicions més brillants i prometedores en l’escena musical de la península en dècades i un artista destinat a conquerir qualsevol escenari imaginable al món.

Escollit Músic de l’Any per l’Associació de Músics de Jazz i Moderna de Catalunya quatre vegades, ha presentat el seu concert de piano al Palau de la Música i ha estat convocat per artistes de primer ordre per a fer CDs i concerts arreu del món.

Nascut a Menorca el 1987, es va llicenciar a l’ESMUC l’any 2009. Ha actuat en importants auditoris i emblemàtics clubs de jazz i festivals d’arreu del món.

Destaquen els seus projectes Chicuelo & Marco Mezquida, Marco Mezquida & Els somnis de Ravel, MAP (Mezquida-Aurignac-Prats), el seu trio danès Pieris (Mezquida-Bodilsen-Andersen), els seus duets amb Sílvia Pérez Cruz, Celeste Alías, Alfonso Vilallonga, Sol Picó, Pablo Selnik, Manel Fortià, Albert Bover… i els seus concerts a piano sol, format amb el qual potencia tota la seva llibertat estètica i creativa com a improvisador i compositor i mostra una gran habilitat per a mesclar músiques molt diverses (música clàssica, popular, contemporània, flamenca, jazz, free…).

Marco Mezquida, pianista