Laura Andrés

Laura Andrés ha obtingut el grau mitjà de piano al Conservatori de Sabadell 2000, el grau superior de piano al Conservatori de Barcelona 2004, el postgrau a l’École Normale Alfred Cortot de París 2005, el màster a l’Haute École de Musique de Ginebra 2014 i el diploma superior a l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra 2018.

És professora de sensibilització, llenguatge musical i piano i pianista acompanyant en conservatoris, escoles i altres centres educatius, com ara l’Institut Jaques-Dalcroze o el Conservatoire Populaire de Ginebra, el Conservatori de Bellaterra, l’Isaac Albéniz de Girona, el Conservatori Josep M. Ruera de Granollers o Institut del Teatre de Barcelona.

Formadora de la metodologia Dalcroze d’amateurs i músics professionals a Catalunya, Espanya, Suïssa, França, Moçambic i Singapur. Professora, pianista i coach vocal de l’Acadèmia d’Operación Triunfo 2017, 2018 i 2020. Coach vocal del programa musical de talents A2veus, per a TV3. Pianista i ajudant de direcció musical en companyies teatrals com ara Dagoll Dagom o La Cubana. Pianista al programa FAQS de TV3. Concertista de Candlelight.