Cèlia Margalef Boquera

Cèlia Margalef Boquera (15 d’abril de 1998) és una pianista catalana que va començar a tocar el piano als 6 anys amb la professora Christiane Leruth. Als 16 anys va continuar els estudis al Conservatori de Música de Vila-seca amb el professor Jordi López. L’any 2016 va acabar el Grau Mitjà amb matrícula d’honor i va aconseguir la segona i la tercera posició a les proves d’accés al Conservatori Superior de Música del Liceu i L’Escola Superior de Música de Catalunya, respectivament.

Margalef va decidir estudiar el Grau en Interpretació de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Tensy Krismant. Va obtenir la beca Ferrer-Salat durant dos anys dels seus estudis a Barcelona. Al setembre del 2020 va iniciar el Màster de Música al Conservatori de Música i Dansa Trinity Laban amb el professor Mikhail Kazakevich. Va rebre la beca Trinity College London i la beca Trinity Laban per al curs acadèmic 2020-2021, i la beca Arthur Haynes i la beca Trinity Laban per al curs 2021-2022.

Al desembre de 2021 Margalef va ser guardonada amb el Premi Cardnell de piano per al curs 2020-2021. A Londres ha actuat en llocs com St. James’s Church Picadilly, Chapel of St. Peter and St. Paul i St. Bartholomew the Great. Paral·lelament als estudis de piano, Margalef rep classes de clavicèmbal i baix continu de la mà de Carole Cerasi i James Johnstone i recentment ha tocat les Quatre Estacions de Vivaldi amb el Trinity Laban String Ensemble.

Duet format pel violinista Pablo Rodríguez i el pianista Humberto Ríos